Beoordelingen van FEBO Almere

Recente recensies van FEBO Almere

5 sterren na 54 reviews

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zou geen verbeterpunten weten. De locatie is brandschoon. Het eten en drinken is heerlijk en verzorgd. Personeel weet waar zij over spreken. Ik zou zeggen ga zo door.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of de bezorger 12.30 kon komen ivm pauze. Bezorger was stipt optijd. Helaas is dit al de tweede keer dat de pindasaus ontbrak terwijl je hier wel voor betaald jammer. Voorderest alles netjes ingepakt en warm afgeleverd.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet maar heel snel opgelost. Daardoor toch 5 sterren

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 20 euro, ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt 2 x sate kroket en 2x bami schijf in het zelfde zakje, kroketten echt geplat, volgens mij is de jongen op de fiets gevallen of zo, want waren echt plat over de bami schijven heen heb die 4 zo weg kunnen gooien, dit is al de 2 e keer in dit filiaal Ik had juist bij een andere febo besteld maar je komt vanzelf hier terecht! Voor mij geen febo meer Er staan veel opmerkingen ertussen maar ze hebben er schijt aan!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beren happen was zout en de uien horen uienringen te zijn geen plak

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling moest nog gemaakt worden...

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat.. waarom kan je opmerkingen plaatsen als deze toch niet gelezen worden.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima alles was goed was en netjes op tijd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag eten besteld. Patat zit onder de olie.. kipburger was droog met bruine sla erboven op. Vegetarisch kroket was wel lekker. Ik heb hier vaker besteld nooit eerder klachten gehad. Ben wel teleurgesteld had er zo'n zin in.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super snel bezorgd!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam voor de aangekondigde tijd binnen...

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en goede kwaliteit!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor 20 euro eten besteld,gevraagd of ze de patat wilde doorbakken, echter weer niet gedaan erg slap( dit staat in meerdere beoordelingen) word niet gelezen ben ik bang voor. Het ergste was de bami ballen 1 heerlijk vers gebakken, de andere klef slap, deze is 100 %uit de automaat gehaald. Niet slim als ik er 2 bestel en dus het verschil erg opmerk Erg jammer dit heb de patat en bami bal weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgd. Op tijd en warm. Wel begrijp ik dat de fooi die je bij de bestelling kan toevoegen niet bij de bezorger terecht komt. Dit vind ik een tegenvaller!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel mosterd :D

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig een belletje dat er een snack niet meer was. Bestelling snel bezorgd. Netjes verpakt. Alles warm.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zwarte bami blokken jammer, de rest was prima.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt ze belachelijk duur geworden!! Het was wel lekker

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WEDEROM EEN GROTE BEKER IJS BESTELD EN WEER EEN HALVE BEKER ONTVANGEN EN DAT VOOR BIJNA 6 EURO! OP MIJN BERICHT KOMT GEEN REPLY ZEERC SLECHT!!!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed en op tijd! Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet voor de eerste keer een foutje gemaakt met de satéburger maar na telefonisch contact goed opgelost

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om de friet door te bakken, dat was helaas niet gebeurd. Ik had als saus voor oorlog gekozen, en dan verwacht je een 50/50 verdeling. Helaas was de verdeling 80 fritessaus/20 satésaus. Het eten was helaas niet zoals ik van jullie gewend ben. De bezorging was wel snel, netjes en volgens de coronaregels.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging (15 min) en lekker warm eten!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling moest ik bij een ander filiaal ophalen. Waarom? Was wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam in 2 gedeeltes. Er was iets vergeten en dat kwam nu 45 minuten later. De patat was erg slap.. Vorige keer was dat prima maar nu niet. Volgenden keer maar weer bij de lokale snackbar hetzelf gaan halen, bezorging was wel op tijd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Alles lekker warm ontvangen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond op de website dat de bezorging om 12.45 zou plaatsvinden gevraagd of dit om 12.30 kon vanwege de lunch pauze. Bezorger was netjes op tijd! Alles was goed ingepakt en lekker warm.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima en mooi op tijd bezorgd

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen naast het centrum, binnen 15 minuten na het bestellen hadden we ons eten al in huis. Bezorger was heel vriendelijk en eten was goed.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍👍 Perfect

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker als vanouds. De jongen van de bezorging was ook aardig

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gedaan

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake zonder rietje beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld alleen jammer van de beker ijs die niet goed gevuld was.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg zout.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was hooguit 15 min. supersnel dus! Top service

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goed warm ook. Jammer dat er geen rietje bij de milkshake was geleverd. Hem met een lepel eten/drinken is toch niet zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima op temperatuur, werd snel geleverd. Bezorger was erg vriendelijk en correct. 2 kleine aandachtspuntjes wij hadden 1 vegaburger en 1baconburger op het doosje van de bacon stond de V van Vega en op de vegaburger stond niks. Gelukkig zag je het verschil duidelijk. En het 2e puntje is een rietje bij de milkshake is handig. Verder top dat jullie dit doen, ga zo door!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden,super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en super snel en netjes bezorgd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en alles was nog lekker warm

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat goed gebakken, snacks goede temperatuur, kip lekker mals en het was 15 minuten sneller dan verwacht,prima

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T9p

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top snelle service eten warm vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.