Beoordelingen van FEBO Almere

Recente recensies

5.0
Nanda Koene
7 mei 2021

Zou geen verbeterpunten weten. De locatie is brandschoon. Het eten en drinken is heerlijk en verzorgd. Personeel weet waar zij over spreken. Ik zou zeggen ga zo door.

Kiki
6 mei 2021

Gevraagd of de bezorger 12.30 kon komen ivm pauze. Bezorger was stipt optijd. Helaas is dit al de tweede keer dat de pindasaus ontbrak terwijl je hier wel voor betaald jammer. Voorderest alles netjes ingepakt en warm afgeleverd.

Bas Nelen
4 mei 2021
Judith
1 mei 2021

Bestelling niet compleet maar heel snel opgelost. Daardoor toch 5 sterren

Willem
17 april 2021

Eten besteld voor 20 euro, ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt 2 x sate kroket en 2x bami schijf in het zelfde zakje, kroketten echt geplat, volgens mij is de jongen op de fiets gevallen of zo, want waren echt plat over de bami schijven heen heb die 4 zo weg kunnen gooien, dit is al de 2 e keer in dit filiaal Ik had juist bij een andere febo besteld maar je komt vanzelf hier terecht! Voor mij geen febo meer Er staan veel opmerkingen ertussen maar ze hebben er schijt aan!

Geel
13 april 2021

De beren happen was zout en de uien horen uienringen te zijn geen plak

Hasan
10 april 2021

Bestelling moest nog gemaakt worden...

Mettau
10 april 2021
Pas
8 april 2021
Onbekend
7 april 2021

Slappe patat.. waarom kan je opmerkingen plaatsen als deze toch niet gelezen worden.

Karin
5 april 2021

Prima alles was goed was en netjes op tijd

Najat
3 april 2021

Ik heb vandaag eten besteld. Patat zit onder de olie.. kipburger was droog met bruine sla erboven op. Vegetarisch kroket was wel lekker. Ik heb hier vaker besteld nooit eerder klachten gehad. Ben wel teleurgesteld had er zo'n zin in.

Tessa
2 april 2021

Lekker eten en super snel bezorgd!

frans
27 maart 2021

Bestelling kwam voor de aangekondigde tijd binnen...

Bianca
26 maart 2021

Altijd snel en goede kwaliteit!

Willem
15 maart 2021

Ik heb voor 20 euro eten besteld,gevraagd of ze de patat wilde doorbakken, echter weer niet gedaan erg slap( dit staat in meerdere beoordelingen) word niet gelezen ben ik bang voor. Het ergste was de bami ballen 1 heerlijk vers gebakken, de andere klef slap, deze is 100 %uit de automaat gehaald. Niet slim als ik er 2 bestel en dus het verschil erg opmerk Erg jammer dit heb de patat en bami bal weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
11 maart 2021

Prima bezorgd. Op tijd en warm. Wel begrijp ik dat de fooi die je bij de bestelling kan toevoegen niet bij de bezorger terecht komt. Dit vind ik een tegenvaller!!

Anoniem
25 februari 2021

Heel veel mosterd :D

Robert de Hoog
22 februari 2021

Zoals altijd prima verzorgd

Cindy
17 februari 2021

Keurig een belletje dat er een snack niet meer was. Bestelling snel bezorgd. Netjes verpakt. Alles warm.

linda
14 februari 2021

zwarte bami blokken jammer, de rest was prima.

Kelly Van lunteren
6 februari 2021

Ik vindt ze belachelijk duur geworden!! Het was wel lekker

jeepee
1 februari 2021

WEDEROM EEN GROTE BEKER IJS BESTELD EN WEER EEN HALVE BEKER ONTVANGEN EN DAT VOOR BIJNA 6 EURO! OP MIJN BERICHT KOMT GEEN REPLY ZEERC SLECHT!!!!!

Chantal
1 februari 2021

Lekker, goed en op tijd! Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Schoonevelt
30 januari 2021

Helaas niet voor de eerste keer een foutje gemaakt met de satéburger maar na telefonisch contact goed opgelost

Alice
21 januari 2021

Ik had gevraagd om de friet door te bakken, dat was helaas niet gebeurd. Ik had als saus voor oorlog gekozen, en dan verwacht je een 50/50 verdeling. Helaas was de verdeling 80 fritessaus/20 satésaus. Het eten was helaas niet zoals ik van jullie gewend ben. De bezorging was wel snel, netjes en volgens de coronaregels.

Tessa
19 januari 2021

Super snelle bezorging (15 min) en lekker warm eten!

Corry Dekker
11 januari 2021

Bestelling moest ik bij een ander filiaal ophalen. Waarom? Was wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
10 januari 2021

De bestelling kwam in 2 gedeeltes. Er was iets vergeten en dat kwam nu 45 minuten later. De patat was erg slap.. Vorige keer was dat prima maar nu niet. Volgenden keer maar weer bij de lokale snackbar hetzelf gaan halen, bezorging was wel op tijd.

Albertje
5 januari 2021

Goede en snelle levering

Ravoo
3 januari 2020

Heerlijk en op tijd zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruining
3 januari 2020

Super! Alles lekker warm ontvangen.

Kiki
31 december 2020

Stond op de website dat de bezorging om 12.45 zou plaatsvinden gevraagd of dit om 12.30 kon vanwege de lunch pauze. Bezorger was netjes op tijd! Alles was goed ingepakt en lekker warm.

Robert de Hoog
30 december 2020

Alles was prima en mooi op tijd bezorgd

Ravoo
1 december 2020
M&L
28 november 2020

Wij wonen naast het centrum, binnen 15 minuten na het bestellen hadden we ons eten al in huis. Bezorger was heel vriendelijk en eten was goed.

El
27 november 2020

👍👍👍👍👍 Perfect

Bouwkamp
26 november 2020

Was weer lekker als vanouds. De jongen van de bezorging was ook aardig

Martin
24 november 2020

Top gedaan

Ing
22 november 2020

Milkshake zonder rietje beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan peter
21 november 2020

Goed geregeld alleen jammer van de beker ijs die niet goed gevuld was.

Jose
16 november 2020

De patat was erg zout.

Pescheur
14 november 2020

Bezorgtijd was hooguit 15 min. supersnel dus! Top service

Ravoo
8 november 2020
Mar
8 november 2020

Prima eten. Goed warm ook. Jammer dat er geen rietje bij de milkshake was geleverd. Hem met een lepel eten/drinken is toch niet zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M,
8 november 2020

Bestelling was prima op temperatuur, werd snel geleverd. Bezorger was erg vriendelijk en correct. 2 kleine aandachtspuntjes wij hadden 1 vegaburger en 1baconburger op het doosje van de bacon stond de V van Vega en op de vegaburger stond niks. Gelukkig zag je het verschil duidelijk. En het 2e puntje is een rietje bij de milkshake is handig. Verder top dat jullie dit doen, ga zo door!

Jose
8 november 2020
Rietbergen
3 november 2020
Danielle
1 november 2020

Tevreden,super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.de Blok
29 oktober 2020

Top en super snel en netjes bezorgd.

Fred Luppers
29 oktober 2020

Goede kwaliteit en alles was nog lekker warm

Bob
25 oktober 2020

Patat goed gebakken, snacks goede temperatuur, kip lekker mals en het was 15 minuten sneller dan verwacht,prima

Sidney
25 oktober 2020

T9p

yvonneke
19 oktober 2020

was top snelle service eten warm vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.